Tel. 08-22 40 91info@juliasstadservice.se

Julias Städservice AB | facebook Julias Städservice AB | twitter
Om oss

Visningsstadning Stockholm


Behöver jag vara hemma hela tiden?
Nej, det behöver du inte göra. Viktigt är att du berättar till oss om dina känsliga grejer och andra saker som måste vi tänka på (t.ex. en trasig skåplucka). Sen vi kan ringa dig en timme innan vi är klart, eller du kan också lämna nyckel till oss. I så fall vi kan låsa dörren och lägga nyckeln via brevinkast t.ex.

Hur lång tid tar en Visningsstädning?
Det beror på storlek och skick av bostad. Det brukar ta mellan 4 och 8 timmar. Ju större bostad desto fler städerskor skickar vi på en gång, så att de kan klara av städningen inom en arbetsdag. Vi kan säga till lite mer exakt hur länge visningsstädning ska ta, efter vi går runt genom bostad och se hur det ser ut.

Har ni F-skattsedel och ansvarsförsäkring?
Julias Städservice AB innehär F-skattsedel och ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner kr. Om något ska gå sönder under städningen vi står för kostnaden självklart. Visar det sig att skadan uppstått pga. fel eller brist på information från kundens sida eller tredje part ansvarar vi inte för skadan.

Vad är nöjd kund garanti?
Efter utfört storstädning du har 3 dagar att meddela oss om eventuella brister. Vi kommer att fixa dom helt gratis så fort som möjligt.

Har ni alla städgrejer med er?
Javisst. Vi tar allt med oss.

Kan jag betala kontant?
Vi tar endast emot betalning via faktura – e-faktura i pdf-format via e-post (kostnadsfritt), eller pappersfaktura (35kr/faktura).

Boka visningsstädning
Rut avdrag

Klicka på aktuella erbjudanden övan och kolla hur mycket kan du spara idag!

Rut avdrag
Kom ihåg att du som privat kund har rätt till 50% skattereduktion på alla våra tjänster. Läs mer


Miljöpolicy Vi tar hand om miljön i vårt dagliga arbete. Regelbundet organiserar vi utbildning möter för våra anställda, för att öka deras kunskap och medvetenhet om miljön.


Julias Städservice AB

Mörtgatan 10
133 43 Saltsjöbaden


Kontor:

Varuvägen 9
125 30 Älvsjö


08-22 40 91


Våra certifikater: