Tel. 08-22 40 91info@juliasstadservice.se

Julias Städservice AB | facebook Julias Städservice AB | twitter
Om oss

Storstädning Stockholm


Behöver jag vara hemma hela tiden?
Nej, det behöver du inte göra. Viktigt är att du berättar till oss om dina känsliga grejer och andra saker som måste vi tänka på (t.ex. en trasig skåplucka). Sen vi kan ringa dig en timme innan vi är klart, eller du kan också lämna nyckel till oss. I så fall vi kan låsa dörren och lägga nyckeln via brevinkast t.ex.

Hur lång tid tar en Storstädning?
Det beror på storlek och skick av bostad. Det brukar ta mellan 4 och 8 timmar. Ju större bostad desto fler städerskor skickar vi på en gång, så att de kan klara av en storstädning inom en arbetsdag. Vi kan säga till lite mer exakt hur länge storstädning ska ta, efter vi går runt genom bostad och se hur det ser ut.

Har ni F-skattsedel och ansvarsförsäkring?
Julias Städservice AB innehär F-skattsedel och ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner kr. Om något ska gå sönder under städningen vi står för kostnaden självklart. Visar det sig att skadan uppstått pga. fel eller brist på information från kundens sida eller tredje part ansvarar vi inte för skadan.

Vad är nöjd kund garanti?
Efter utfört flyttstädning du som kund har 3 dagar att meddela oss om eventuella klagomål. Om du vill du kan ge bara vår telefonnummer till nya ägaren, så de kan kontakta oss direkt. Vi kommer att fixa helt gratis alla eventuella brister så fort som möjligt. Om du har några anmärkningar på utförd städning och inte meddelar oss om detta inom tre dagar, utför städningen själv eller meddelar oss efter tre dagar, förlorar du rätten till garantin. Vi gör också ingen kompensation om du åtgärdar eventuella anmärkningar själva utan att meddela oss. Om eventuella anmärkningar tar mindre än 15 minuter jobb, tillkommer resekostnader på 300 kr. Bästa lösning är att besikta flyttstädning direkt efter vi är klart och anmäla bostads delar som du är inte nöjd med direkt till vår personalen.

Har ni alla städgrejer med er?
Javisst. Vi tar allt med oss.

Kan jag betala kontant?
Vi tar endast emot betalning via faktura – e-faktura i pdf-format via e-post (kostnadsfritt), eller pappersfaktura (35kr/faktura).

Kan jag avboka flyttstädning?
Du kan boka av flyttstädning 72 timmar innan bokade tid utan extra kostnader. Vid senare avbokning debiterar vi dig med 500 kr avbokningsavgift.

Vid avbokningar gjorda mindre än 12 timmar före planerat sändningstid, vi debiterar kunden med 1000 kr avgift på grund av utebliven tjänst. Samma regler gäller om vi ska inte ha fri åtkomst till kundens bostad.

Boka storstädning
Boka storstädning
Rut avdrag

Klicka på aktuella erbjudanden övan och kolla hur mycket kan du spara idag!

Rut avdrag
Kom ihåg att du som privat kund har rätt till 50% skattereduktion på alla våra tjänster. Läs mer


Miljöpolicy Vi tar hand om miljön i vårt dagliga arbete. Regelbundet organiserar vi utbildning möter för våra anställda, för att öka deras kunskap och medvetenhet om miljön.


Julias Städservice AB

Mörtgatan 10
133 43 Saltsjöbaden


Kontor:

Varuvägen 9
125 30 Älvsjö


08-22 40 91


Våra certifikater: