Tel. 08-22 40 91info@juliasstadservice.se

Julias Städservice AB | facebook Julias Städservice AB | twitter
Om oss

Städfirma Julias Städservice AB - Städhjälp i hela Stockholm.


Genom att anlita oss får du tid över till allt det där som du egentligen skulle vilja göra, som att spendera mer tid med familjen, börja på den där spännande kursen eller träffa vännerna som du aldrig hinner göra annars. I dagens samhälle där tiden inte alltid verkar räcka till är det viktigt att se till att skapa sig den tid man annars lätt går miste om.

Därför ska du inte tveka att kontakta oss när du behöver städhjälp i Stockholm. Vi tar oss an alla typer av städuppdrag, och gör det med glädje. Det spelar alltså ingen roll om det är storstädning, hemstädning, kontorsstädning, flyttstädning eller fönsterputsning som du behöver hjälp med. Med tio år i städbranschen vet vi vad som krävs för att huset, lägenheten eller kontoret ska bli skinande rent och du som kund ska bli nöjd. Njut av livet och låt oss ta hand om städningen!
Rut avdrag

Klicka på aktuella erbjudanden övan och kolla hur mycket kan du spara idag!

Rut avdrag
Kom ihåg att du som privat kund har rätt till 50% skattereduktion på alla våra tjänster. Läs mer


Miljöpolicy Vi tar hand om miljön i vårt dagliga arbete. Regelbundet organiserar vi utbildning möter för våra anställda, för att öka deras kunskap och medvetenhet om miljön.

Julias Städservice AB

Mörtgatan 10
133 43 Saltsjöbaden


Kontor:

Varuvägen 9
125 30 Älvsjö


08-22 40 91


Våra certifikater: