Tel. 08-22 40 91info@juliasstadservice.se

Julias Städservice AB | facebook Julias Städservice AB | twitter
Om oss

Flyttstädning Stockholm - från 18 kr/kvm


Behöver jag vara på plats när ni kommer?
Ja, du skulle släppa oss in. Vi brukar börja flyttstädningar kl 8:00 på morgonen, men det går bra att boka en annan tid om du vill.

Behöver jag lämna nycklar till er?
Nej, du behöver inte göra det. Vi kan ringa dig en timme innan vi är klart med städningen. Men om du vill lämna nyckel till oss, då kan vi låsa dörren efter jobbet och lägga nyckel i din brevlåda. Det är helt upp till dig.

Hur lång tid tar en flyttstädning?
Det beror på storlek och skick av bostad. Det brukar ta mellan 4 och 8 timmar. Om finns något tidpunkt som behöver vi avsluta städningen, var god meddela oss i förväg om detta.

Har ni F-skattsedel och ansvarsförsäkring?
Julias Städservice AB innehär F-skattsedel och ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner kr. Om något ska gå sönder under städningen vi står för kostnaden självklart. Visar det sig att skadan uppstått pga. fel eller brist på information från kundens sida eller tredje part ansvarar vi inte för skadan.

Vad är nöjd kund garanti?
Efter utfört flyttstädning du som kund har 3 dagar att meddela oss om eventuella klagomål. Om du vill du kan ge bara vår telefonnummer till nya ägaren, så de kan kontakta oss direkt. Vi kommer att fixa helt gratis alla eventuella brister så fort som möjligt. Om du har några anmärkningar på utförd städning och inte meddelar oss om detta inom tre dagar, utför städningen själv eller meddelar oss efter tre dagar, förlorar du rätten till garantin. Vi gör också ingen kompensation om du åtgärdar eventuella anmärkningar själva utan att meddela oss. Om eventuella anmärkningar tar mindre än 15 minuter jobb, tillkommer resekostnader på 300 kr. Bästa lösning är att besikta flyttstädning direkt efter vi är klart och anmäla bostads delar som du är inte nöjd med direkt till vår personalen.

Har ni städmaterial med er?
Javisst. Vi har också egna lampor, så kan du även nedmontera belysning i bostaden.

Vad om jag flyttar samma dag?
Du kan förbereda för oss badrum och köket först, så vi kan börja städningen medan du fortsätter din flytt.

Kan jag betala kontant?
Vi tar endast emot betalning via faktura – e-faktura i pdf-format via e-post (kostnadsfritt), eller pappersfaktura (35kr/faktura).

Vad behöver jag tänka på innan flyttstädning?
Gå igenom hela bostaden och se till att alla skåp och lådor är tomt. Meddela oss om alla eventuella skador eller tjänsliga saker. Vi rengör endast möbler och utrustning som är helt tömda inuti. Du är skyldig att lämna ut fönsternycklar till städpersonalen om det behövs. Om du önskar städning på baksidan av tung utrustning (t.ex. kyl, frys, tvättmaskin och torktumlare, värmeelement i skåp, etc.) är du skyldig att flytta utrustningen på egen hand eller möjligen be vår personal om hjälp. Vår personal flyttar inte denna typ av utrustning på egen hand. Om utrustningen inte flyttas täcker garantin inte de platser som skulle ha rengjorts, men inte rengjordes eftersom det inte fanns tillgång till dessa. Vi ansvarar inte för kåpor på badkar såsom jacuzzi, filter i köksfläkt och ugnsplåtar. Kom ihåg att frysa av frysen.

Kan jag avboka flyttstädning?
Du kan boka av flyttstädning 72 timmar innan bokade tid utan extra kostnader. Vid senare avbokning debiterar vi dig med 500 kr avbokningsavgift.

Vid avbokningar gjorda mindre än 12 timmar före planerat sändningstid, vi debiterar kunden med 1000 kr avgift på grund av utebliven tjänst. Samma regler gäller om vi ska inte ha fri åtkomst till kundens bostad.

Boka flyttstädning
Boka flyttstädning
Rut avdrag

Klicka på aktuella erbjudanden övan och kolla hur mycket kan du spara idag!

Rut avdrag
Kom ihåg att du som privat kund har rätt till 50% skattereduktion på alla våra tjänster. Läs mer


Miljöpolicy Vi tar hand om miljön i vårt dagliga arbete. Regelbundet organiserar vi utbildning möter för våra anställda, för att öka deras kunskap och medvetenhet om miljön.


Julias Städservice AB

Mörtgatan 10
133 43 Saltsjöbaden


Kontor:

Varuvägen 9
125 30 Älvsjö


08-22 40 91


Våra certifikater: