Tel. 08-22 40 91info@juliasstadservice.se

Julias Städservice AB | facebook Julias Städservice AB | twitter
Om oss

Aktuella erbjudanden
Hej kära kund!

Vi är nöjd att du har kommit till den här del av vår hemsida. Hela tiden updaterar vi våra erbjudanden så att du kan hitta den som passar dig bäst. Varsågod, välja en eller fler av följande:

"Provstädning för 99 kr"

Just nu bjuder vi på en provstädning för bara 99 kr efter Rut i timme! Läs mer om erbjudandet här.

"Tipsa en vän"

Vi startar med ny kampanj “Tipsa en vän”. Alla våra nuvarande kunder kan få 10% rabatt för den nästa faktura. Allt som du behöver göra är att tipsa en vän eller familj om oss. Så länge din vän/familjen ska också använda vår hemstädning tjänst, får du 10% rabatt på nästa faktura för din hemstädning. Ytterligare, en ny kund kommer att få 10% rabatt till sin första faktura som välkomst present. Det är en riktig bra deal för alla.

"Lojalitetsbonus"

Varje hemstädning kund får 30% rabatt på fönsterputsning efter 6 månader. Njut av rena fönster varje halv år för marknadens lågsta pris.

"Vinterstädning"

Få vinterfint hus med vår fantastiska Storstädning! Dags för vinterstädning? Tveka inte att kontakta oss och låta proffs göra jobbet åt dig! Kvalite på våra storstädningar är prisvärt, men nu har vi en till överraskning för nya kunder- vi vill att du ska trivas från och med första gång du blir kund hos oss, därför erbjuder vi 10% rabatt vid tre första månader om du kommer att anlita oss efter Flytt/Storstädning! Oavsett om det rör sig om ett enstaka tillfälle eller abonnemang det är viktigt att anlita städfirman som man litar på och är nöjd med, vårt mål är hög kvalitet städning och personligt engagemang i vårt arbete. Med så biligt och bra början garanterar vi långt och effektivt samarbete.

E-mail:
info@juliasstadservice.se

Telefon:
08-22 40 91

Mobil:
0769 039 689

Adress:
Kontor:
Varuvägen 9
125 30 Älvsjö

Mörtgatan 10
133 43 Saltsjöbaden


Våra certifikater: